Hello world!

De kop is er af!

De website is gelukkig vrijwel operationeel. De structuur is af en ik ben erg trots. We kunnen eindelijk serieus met content beginnen. De komende weken zal de website verder gevuld worden met informatie over onze producten en diensten.

Soms kan het raar gaan bij het opzetten van een eigen onderneming. Zo denk je genoeg tijd te hebben om je kleine start-up netjes in te richten en plotseling ben je bezig met een grote opdracht die alle tijd opslokt.

Ik probeer de 21 dagen blog uitdaging vol te houden om aan het bloggen te wennen. Er zijn zoveel ideeën voor de website dat dat zeker moet gaan lukken.

 

Wat kun je hier verwachten?

Naast een uitwisseling met de SCB academie Uiteraard gaan veel berichten op deze site wat meer over de producten, diensten en ontwikkeling. Het uitgangspunt voor deze website is vooral vooral goed Opdrachtgever- en Opdrachtnemerschap. Dit onderwerp houdt mij al jaren bezig en omdat ik geen goede informatie hierover kan vinden ga ik dit zelf maar verzamelen en delen.

Symplicet

Waarom Symplicet? Ik miste de creativiteit en wil graag weer direct met kleinere Opdrachtgevers en het MKB werken om met elkaar betere producten te maken. Vooral de MKB bedrijven, maar ook de kleinere Opdrachtgevers hebben niet de mogelijkheden om zwaar te investeren in zaken als kwaliteit- en procesmanagement. Met Symplicet gaan we eenvoudige, pragmatische en vooral doeltreffende producten ontwikkelen om MKB bedrijven te helpen de kwaliteit van hun producten nog beter te managen.

SHARE IT:

Comments are closed.